Pettämissivusto paljasti: Uskoton mies ajaa Audilla – uskollinen Peugeotilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa toimivat pettämissivustot julkaiseva usein kyselyidensä tuloksia, joiden perusteella uskottomista puolisoista on saatu runsaasti lisätietoa. Vastaavia kyselyitä tehdään myös maailmalla, ja nyt Illicitencounters.com -verkkopalvelu on selvittänyt millä autoilla pettäjät ajavat.

Naimisissa oleville suunnatun pettämissivuston blogissa taannoin julkistettujen tietojen mukaan BMW ei ole enää kärkipaikalla pettäjien automerkkinä, sillä Audi on nykyisin tuon kyseenalaisen listan ylivoimainen ykkönen. BMW on nykyisin pettäjien toiseksi suosituin automerkki ja Mercedes Benz kolmas. Viiden joukkoon mahtuivat myös Volvo ja Volksvagen.

– Autot voivat paljastaa paljon omistajistaan. Kaikki listan viiden kärjessä olevat automerkit edustavat palvelumme jäseniä, jotka ovat tyypillisesti menestyneitä, motivoituneita ja suorituskeskeisiä. He eivät yleensä ole tyytyväisiä epätyydyttävään, oli kyse sitten autosta tai avioliitosta, Mike Taylor kertoo palvelun blogissa.

Pettäjistä 22,21 prosenttia ajoi Audilla, 13,79 prosenttia Bemarilla ja 8,73 prosenttia Mersulla. Vähiten pettäjillä oli Peugeoteja, Renaulteja, Rovereita ja Skodia. Selvityksessä paljastui myös, että pettäjät ovat hyvä kohderyhmä autokaupoille, sillä 72 prosenttia heistä aikoo vaihtaa autonsa uuteen seuraavan kolmen vuoden aikana. Vain 7 prosentilla heistä oli yli viisi vuotta vanha auto.