Bileet överiksi – Björk ja Ellie Goulding heitettiin ulos hotellista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Ellie Goulding on suomalaisille vielä hieman tuntemattomampi nimi. Nainen on kuitenkin niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa, ja hänet tunnetaan myös vannoutuneena Björk-fanina. Taannoin poppari pääsi viimein juhlimaan yhdessä idolinsa kanssa Costa Ricassa.

Ellie Goulding on kertonut usein haastatteluissa ihailevansa Islannin tunnetuinta artistia Björkiä. Nyt Ellie paljastaa Q-lehden tuoreimmassa numerossa, että hänellä on ollut kunnia päästä viettämään iltaa yhdessä maailmanmaineesta nauttivan islantilaisen kanssa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan.

Illanviettoon oli osallistunut myös Ellien entinen poikaystävä Skrillex ja DJ Diplo. Nelikko oli juhlinut suuren seurueen kanssa Costa Ricalla paikallisessa hotellissa niin antaumuksella, että koko konkkaronkka oli lopulta heitetty rakennuksesta ulos. He eivät kuitenkaan päättäneet bileitä siihen, vaan siirtyivät hotellin aulaan jatkoille.

Ellie Goulding seurusteli taannoin konemusiikkitähti Skrillexin kanssa, mutta suhde päättyi molempien kiireiden johdosta, sillä kaukoromanssi ei toiminut. 26-vuotias laulaja on julkaissut kaksi levyä urallaan. 47-vuotias Björk Gudmundsdottir nousi vuonna 1993 kansainväliseen menestykseen yhdistelemällä omaperäistä lauluaan ja vaikutteita muiden muassa jazzista, ambientista, electrosta ja kansanmusiikista. Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa kuitenkin jo vuonna 1977.