Sylvester Stallone on yhä jäätävä lihaskimppu – riisui paitansa lomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintaelokuvien ykköstähti Sylvester Stallone tunnetaan myös maineikkaana ohjaajana ja käsikirjoittajana. Seuraavaksi hänellä on työn alla The Expendables 3 -elokuva. Viime vuonna hänen poikansa Sage menehtyi. Nyt Stallone on suunnannut lomailemaan.

Sylvester Stallone vuokrasi Monacosta suuren huvijahdin ja suuntasi sillä ensin Cap du Ferratin lahdelle ja myöhemmin Korsikan vesille. Siellä toimintatähti on viihtynyt perheineen hyvin vauhdikkaiden vesileikkien merkeissä. Syltty otti aurinkoa ja riisui paitansa esitellen samalla muhkeat lihaksensa.

Sylvester Stallonen Sage-poika kuoli viime vuonna 36-vuotiaana sydänkohtaukseen. Menehtyminen herätti mediassa huume-epäilyjä, jotka eivät kuitenkaan pitäneet paikkaansa. Stallonen pojalla oli sepelvaltimo-ongelmia, eikä tämän verestä löytynyt kuolinsyyntutkinnassa huumaavia aineita.