Miss Universum Jennifer Hawkins tyrmäsi bikineissä – kuuma kaunotar catwalkilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Miss Universum Jennifer Hawkins on nykyisin kihloissa australialaisen mallikomistus Jake Wallin kanssa. Pariskunta tapasi juuri ennen Miss Universum -kilpailuja. Suhde on kestänyt hyvin, sillä Jennifer ja Jake suunnittelevat menevänsä vielä tänä vuonna naimisiin Tyynen valtameren paratiisisaarella.

27-vuotias australialaiskaunotar nähdään nyt esittelemässä Australialaisen Myer-tavarataloketjun tuoreita vaatemallistoja. Jennifer Hawkins kuvattiin avaamassa Sydneyn Fox-studiolla järjestetty muotinäytös tymäävän näköisenä, kesäisiin bikineihin pukeutuneena.

Jennifer Hawkins sai Miss Universum-tittelin vuonna 2004. Sittemmin hän on tehnyt kotimaassaan menestyksekästä uraa The Great Outdoors -ohjelman juontajana, koreografina ja mallina. Nykyisin Sydneyssä asuva Hawkins toimi teini-ikäisenä kengurumaan Newcastle Knights -rugbyjoukkueen cheerleaderina.