Bond-tyttö paljastaa: Kohukohtauksesta haluttiin vieläkin seksikkäämpi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on tullut uransa aikana tutuksi monien muiden menestyselokuvien lisäksi Bond-tytön roolistaan. Kuolema saa odottaa -elokuvassa nähty näyttelijätär ihastutti erityisesti kohtauksessa, jossa hän nousee merestä oransseihin bikineihin pukeutuneena.

Nyt Berry on paljastanut, että seksikkäimpien Bond-tyttöjen kohtausten joukkoon lukeutuneen kohtauksen haluttiin alunperin olevan vielä seksikkäämpi. Näyttelijätär on kertonut Total Film -lehdelle, että hän joutui kuvaamaan kohtauksen monta kertaa hyytävässä merivedessä. 46-vuotiaan kaunottaren mukaan hänen tuli kävellä rannalle ”tietyllä tavalla”.

– He sanoivat koko ajan ”Voitko olla seksikkäämpi?”, ja huusin heille takaisin että ”Voin olla vain näin seksikäs! Lantioni menee paikaltaan jos yritän tehdä tästä seksikkäämpää”, Halle Berry muistelee ikonista kohtausta.

Näyttävä kaunotar paljastaa samaisessa haastattelussa, että Pierce Brosnan on hänen lempi-Bondinsa. Berry tähditti Kuolema saa odottaa -elokuvaa Brosnanin kanssa. Näyttelijätär kuitenkin kehuu tuoreimman James Bond -näyttelijän Daniel Craigin olevan seksikäs.