Uusi deittipalsta ihmetyttää: ”Ei tarvitse olla nolostunut”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuten tiedämme, on nettideittipalstoja vähintäänkin yhtä monenlaisia kuin on sinkkujakin. Mukaan mahtuu niin eroottisemman materiaalin ystäville tarkoitettuja sivustoja kuin myös elitistisessä asemassa oleville ihmisille sopivia palstoja.

Kuva: Glutenfreesingles.com
Kuva: Glutenfreesingles.com

Nyt markkinoille on tullut uusi, gluteenitonta ruokavaliota noudattavien sinkkujen nettideittipalsta glutenfreesingles.com. Jäsenet voivat olla esimerkiksi venhäallergisia tai keliaakikkoja, mutta myös terveellisen ruokavalion kannattajia. Osa on ehtinyt jopa miettimään, että eikö rakkautta voi löytää toisenlaista ruokavaliota nauttivasta ihmisestä?

Sivusto mainostaa itseään muun muassa sanoilla: ”Nyt sinun ei enää tarvitse tuntea olevasi yksinäinen, nolostunut tai rasite ruokavaliosi takia”. Sivuston tieto-osio kertoo, että palstan on perustanut kaksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavaa henkilöä, jotka tahtovat saattaa samoista ongelmista kärsivät ihmiset yhteen. Deittipalstasta on muodostunut jo nettivitsi verkossa.