Salama iski junaan Tokiossa – silminnäkijä sai ikuistettua videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Piinaavat helteet tuovat usein mukanaan myös massiivisia ukkosia. Kesäukkoset kiehtovat monia, sillä jännittävä jyrinä ja suurenmoiset salamat ovat upeaa katseltavaa. Myös Suomessa on viime viikkoina riehunut ukkosmyrksyjä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Japanissa on tallennettu hurjan näköinen video salaman iskusta. Paikallisen miehen kuvaama video esittelee viime maanantaina Tokiossa rieuhunutta ukkosmyrskyä. YouTube-videolla nähdään ajasta 1:08 eteenpäin rautatieasemalle saapuva juna.

Tilanne muuttuu dramaattiseksi videon ajassa 1:20, kun valtava salama iskee liikkuvaan junaan. Huffington Post -lehti uutisoi, että kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen matkustajajunaan iskeneen salaman seurauksena. Salamanisku oli kuitenkin aiheuttanut joitakin sähkökatkoksia ja junien myöhästymisiä.