Unelmatreffit? Vessakierros vaihtoehtona ravintolalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monen käsitykseen täydellisistä treffeistä lukeutuu esimerkiksi ravintolaillallinen. Nyt DoingSomething.co.uk -verkkosivusto on keksinyt hieman erilaisemman idean treffejä varten. Deittisivusto nimittäin tarjoaa pariskunnille kiertoajelun, jonka aikana vieraillaan erilaisissa vessoissa.

Ajelu järjestetään kerran kuussa. Yhtiö on lyönyt hynttyyt yhteen London Loo Tours -yrityksen kanssa, ja he järjestävät yhdessä kierroksen Lontoon erilaisiin vessoihin. Deittitapahtuma on tavallaan eräänlainen pubikierros, Metro kertoo.

Baarien lisäksi treffeillä olijat pysähtyvät julkisten vessojen kohdalle. Kiertoajelun työntekijät kertovat pariskunnille vessojen historiasta, ja heille annetaan vihjeitä, mistä löytyy lähimmät ilmaisvessat. Vessakierroksia tarjoava yritys aikoo yrittää laajentaa toimintaansa ympäri Isoa-Britanniaa.