Ihan tavis! Näin arkiselta Britney Spears näyttää siviilissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi nimetty Britney Spears palasi taannoin pitkästä aikaa studiolle. Popin kuningatar päätti rikkoa laulutaukonsa Smurffit-kappaleella, ja työn alla on myös uutta omaa musiikkia.

Britney Spears teki äskettäin paluun julkisuuteen, kun hänet kuvattiin Smurffit 2 -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Sittemmin hän keikisteli jo bikineissä vesipuistossa, jossa hän oli yhdessä poikiensa kanssa. Yleensä varsin hehkeänä ja glamouria tihkuvana kuvattu Spears on nyt saatu kuvattua myös arkisessa asussa matkalla kuntosalille.

Britney Spearsin musiikkiura on taas saanut tuulta alleen, sillä laulajatar paljasti äskettäin julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana. Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. 31-vuotias laulajatar tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa.