Chrissy Teigen: En käytä koskaan pikkuhousuja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen huippumalli Chrissy Teigen on saavuttanut tunnettuutta muun muassa Beach Bunny -uimapukumerkin mallina. Kaunotar on luonteeltaan ekshibionisti, sillä hän julkaisi vastikään alastonkuvansa Instagram-blogissaan. Nyt neitokainen on tehnyt rohkean paljastuksen.

Laulaja John Legendin kihlattu Chrissy Teigen on kertonut Fashion Police -ohjelmassa, ettei hän käytä koskaan alushousuja. Kaunottaren kommando-paljastus sai ohjelman juontajat erittäin hämmentyneiksi. Teigen oli tullut myös televisio-ohjelman kuvauksiin ilman alushousuja.

– En vain pidä niistä, Chrissy Teigen summaa suhteensa alusvaatteisiin.

Koomikkona uransa tehnyt Joan Rivers tenttaa mallilta, mitä hän tekee silloin, kun hänellä on kuukautiset. Teigen kertoo avoimesti, minne hän piilottaa tamponin narun. Koko keskustelu tuntuu saavan ainakin ohjelman juontajiin lukeutuvan George Kotsiopouloksen erittäin vaivaantuneeksi.

27-vuotias Chrissy Teigen julkaisi vastikään Instagram-palvelussa otoksen, jossa hänet nähdään alastomana valmistautumassa suihkurusketussessioon. Hän poisti kuvan myöhemmin ja myönsi julkaisseensa sen pienessä viinihuppelissa juhlistaakseen 200.000 seuraajaa. Mallineito sai rangaistuksen Instagram-palvelulta, joka esti häntä julkaisemasta verkkosivustolla enää lisää kuvia. Supermallin kihlattu on laulaja John Legend, ja parin odotetaan avioituvan lokakuussa.