Devin Brugman ei ole langanlaiha povipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kesä kohutuimmista bikinimalleista, Devin Brugman, on noteerattu kesän aikana useita kertoja bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Hän on nautiskellut erityisesti Miami Beachin maisemista ja siellä päivystävistä paparazzeista. Nyt Devin on kuitenkin suunnannut lomamatkalle.

Devin Brugman ja hänen ystävänsä Natasha Oakley viettävät parhaillaan aurinkolomaa Havaijilla, jossa heidät kuvattiin eilen nautiskelemassa meren vilvoittavista aalloista. Mauin rannalla Devin oli sonnustautunut punaisiin bikineihin.

Viime kuussa Devin Brugman oli kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa.