Enemmän seksiä harrastavat tienaavat paremmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa ihmisistä tietää, että mikäli makuuhuoneen puolella menee hyvin, vaikuttaa se oleellisesti myös kaikkeen muuhun toimintaan ja tekemiseen. Vaikka seksi ei olekaan pääasia elämässä, on se erittäin tärkeä seikka, joka heijastuu myös ihmisen muuhun olemiseen.

Nyt saksalaiset tiedemiehet ovat tehneet tutkimuksen, jonka mukaan 26 – 50-vuotiaat ihmiset tienaavat peräti viisi prosenttia enemmän palkkaa, mikäli he harrastavat seksiä vähintään neljä kertaa viikossa. Jopa pienellä seksimäärällä on merkitystä, sillä vain kerran viikossa rakastelevat tienaavat 3,2 prosenttia enemmän kuin he, jotka eivät harrasta ollenkaan seksiä.

Tutkimukseen osallistui 7.500 kreikkalaista, ja seksitottumusten lisäksi heiltä kysyttiin muitakin elämään liittyviä tapoja ja tietoja, kuten terveydentilaa. Samassa tutkimuksessa kävi ilmi, että enemmän seksiä harrastavat kärsivät vähemmän diabeteksestä, sydänongelmista ja niveltulehduksista.

CBS Newsille tutkimustuloksista kertonut tohtori Nick Drydakis lisäsi, että ihmiset tarvitsevat rakkautta muilta. Ilman sitä meistä tulee yksinäisiä, epäsosiaalisia ja masentuneita, mikä luonnollisesti vaikuttaa myös työelämäämme.

– Seksuaalinen aktiivisuus on yksi onnen avaimista niin terveyteen kuin palkan suuruuteen liittyen, Drydakis nyökkäsi.