Katy Perryn plagiointikohu paisuu – vertaa kappaleita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen popkaunotar Katy Perry valmistautuu parhaillaan uuden levynsä julkaisuun. Lokakuussa julkaistava albumi kantaa nimeä Prism, ja tähden faneja on hemmoteltu jo etukäteen näyttävän mainoskampanjan myötä. Perry tullaan näkemään pian myös MTV Music Video Awards -gaalassa.

Katy Perryn uusi Roar-single on kuitenkin herättänyt kyseenalaista huomiota. Kappaleen on huomattu muistuttavan hämmentävän paljon toisen amerikkalaisen laulajattaren, Sara Bareillesin, Brave -hittiä. Huomioitavan tapauksesta tekee se, että Katy Perry itse hehkutti Brave-kappaletta viime toukokuussa julkaisemassaan Twitter-päivityksessä. Huffington Post -lehden mukaan Perryn levy-yhtiö ei ole toistaiseksi kommentoinut kappaleiden samankaltaisuuteen liittyvää kohua.

Katy Perry nousi taannoin kohuotsikoihin, kun hänen huhuttiin deittailevan Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Katy Perry kuitenkin kiisti huhut suhteesta. Ennen Pattinsonia Perry yhdistettiin Hollywoodin elokuva-agentti Michael Kivesiin. Suhdesotkuja sekoittaa se, että neitokainen on lähipiirinsä mukaan ollut koko ajan eniten ihastunut entiseen on-off -poikaystäväänsä John Mayeriin.