Pysäköintimerkki naurattaa: ”Invalidit, Volvot, Mersut, Audit, Bemarit…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiettyjen automerkkien kuljettajat ovat usein yliedustettuna esimerkiksi härskeissä pysäköinneissä. Stara on esitellyt tällaisia kuvia vuosien varrella useita, ja äskettäin maailmalla tutkittiin, että BMW-mieskuskit ovat huonoimpia autoilijoita.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää valokuva, jonka sen julkaisija kertoo olevan peräisin Prisman pihamaalta. Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin kuvankäsittelyllä toteutettu parodia.

Photoshopatussa kuvassa nähdään invapaikan pysäköintimerkki, mutta invalogon alle on lisätty Volvon, Mercedes-Benzin, BMW:n ja Audin logot. Kuva on jaettu Facebookissa jo 2.700 kertaa, joten siitä on muodostunut nettihitti, vaikka kyse onkin vain vitsistä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.