Heidi punaisella matolla – miesten katseet 30 senttiä leuan alapuolella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikansaksalainen malli Heidi Klum on viime aikoina kunnostautunut lomakuvien esittelyssä. Neitokainen viihtyy otoksista päätellen rannalla erityisesti yläosattomissa. Pari viikkoa sitten perheenäiti lomaili Bora Boralla ilman bikiniensä yläosaa.

Eilen Heidi poseerasi kuitenkin jo Yhdysvaltojen mantereella, kun hän osallistui New Yorkissa Radio City Music Hallinssa järjestettyyn America Got Talent -ohjelman tilaisuuteen. Heidi oli pukeutunut näyttävällä kaula-aukolla varustettuun hopeanhohtoiseen mekkoon.

Supermalli Heidi Klum tunnetaan siitä, että hän esiintyy usein punaisella matolla näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Rakkauselämän kommellukset eivät ole huippumallin menoa hidastaneet, sillä hän on löytänyt laulaja Sealin tilalle jo uuden siipan henkivartijastaan Martin Kristenistä.