Lady Gaga peppu paljaana MTV-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gagan uuden albumin ensisingle Applause on jo herättää kohua maailmalla, sillä laulaja on yrittänyt parannella odotuksia huonommin menestyneen kappaleen listasijoituksia luvattomilla kampanjoilla. Nyt poppari on tehnyt odotetun paluun esiintymislavoille.

Kuukausien tauon jälkeen Lady Gaga nähtiin eilen esiintymässä MTV Music Video Awards -gaalassa. Supertähti lunasti odotukset näyttävästä esiintymisestä, ja niukka esiintymisasu paljasti enemmän kuin peitti. Laulaja nimittäin esiintyi bikineissä, joiden alaosana nähtiin stringit.

Lady Gaga nähdään tuoreella Applause-musiikkivideolla minikokoisissa bikiniasuissa, jotka peittävät vain laulajattaren strategiset paikat. Neitokaisen videolla nähdään taiteellisia elementtejä ja esimerkiksi viittauksia sirkustaiteeseen. Tähti voimistanee kyseisen vivahteikkaan videon kautta asemaansa muoti-ikonina.