Paleface lähtee minikiertueelle Afrikkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta yhteislevyn julkaisseet Paleface ja jenkkiräppäri Matre lähtevät keikoille Afrikkaan. Kaksikko kiertää elo-syyskuun vaihteessa Keniaa ja Tansaniaa. Tiedossa on esiintyminen Rift Valley Festivalilla Keniassa. Kolmepäiväinen festari on kerännyt esiintyjiä ympäri maailmaa.

– Afrikka on tulevaisuus! Upeaa päästä esiintymään kokonaan uusille yleisöille ja viemään universaalin energian sanomaa Itä-Afrikkaan, sivilisaation kehtoon. Harva Euroopassa tietää, että Itä-Afrikassa on kaiken muun lisäksi myös kukoistava räppiskene. Luvassa on studiosessioita ja mannertenvälistä taiteilijayhteistyötä, Paleface kertoo.

Palefacen ja Matren ohella festivaalin lavalle kipuavat muun muassa Mokoomba (Zimbabwe), Just a Band (Kenya) ja Quantic (UK). Paleface ja Matre pääsevät myös työskentelemään herrojen Food For The Gods -levyllä vierailleen Ashimban kanssa tämän kotikaupungissa Dar es Salaamissa Tansaniassa. Afrikan keikat ovat samalla Food For The Gods -levyn ensiaskel ulkomaiden suuntaan.