Tässä on sensuellein Emmanuelle – bikinivartalo kuin paratiisista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen televisiotähti Emmanuelle Chriqui muistetaan roolistaan Entourage-sarjassa. Neitokainen on sittemmin nähty myös elokuvissa, kuten 13, Elektra Luxx ja 5 Days of War.

Nyt 35-vuotias näyttelijätär ikuistettiin rantaotoksiin Miami Beachilla. Emmanuelle oli pukeutunut kukallisiin bikineihin, jotka imartelivat hänen ruskettuneita muotojaan. Hänet ikuistettiin myös poikaystävänsä saippuasarjatähti Adrian Bellanin seurassa.

Kanadalainen Emmanuelle syntyi Montrealissa marokonjuutalaisille vanhemmille. Hän kuuli aikoinaan edesmenneeltä äidiltään oikein menneen ennustuksen, että tyttärestä tulee näyttelijätär. Sittemmin Chriqui on näytellyt muun muassa Adam Sandlerin ja Beyoncen kanssa menestyselokuvissa.