Jatko vaakalaudalla? Bruce Willis kyllästyi toimintarooleihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Bruce Willis lukeutuu maailman tunnetuimpiin toimintatähtiin. Mies on tänä vuonna tähdittänyt Die Hard -saagan viidettä osaa, A Good Day to Die Hard -elokuvaa. Willis nähdään myös juuri ensi-iltansa saaneessa Red 2 -toimintaelokuvassa.

Nyt 58-vuotias tähti on kuitenkin paljastanut olevansa kyllästynyt action-rooleihin. Bruce Willis kertoi espanjalaiselle XLS-lehdelle, ettei hän enää nauti toimintakohtausten tekemisestä, sillä ne eivät enää ole näyttelijän mielestä jännittäviä. Willis kuitenkin myöntää lähtevänsä edelleen mukaan toimintaelokuviin rahan takia.

– Kun olet nähnyt pari tulipalloa, se ei ole enää kiinnostavaa. Tiedän yleisöni nauttivan räjähdyksistä. Totta puhuen, olen kuitenkin itse kyllästynyt niihin, Bruce Willis avautui.

– Työskentelen kaikenlaisissa elokuvissa, mutta tienaan eniten toimintarooleilla. Pidän siitä, että ansaitsen niillä paljon rahaa, mutta teen kaiken sortin elokuvia: Pieniä tuotantoja, mega-projekteja, keskikokoisia, jopa science fictionia, tähti jatkoi.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.