X-Men -kaunottaren kotiin murtauduttiin – rikollinen jätti pelottavan lahjan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Bond-tyttönä seksisymbolin kannuksensa ansainnut Famke Janssen on myös muissa rooleissaan menestynyt näyttelijätär. Neitokainen on nähty esimerkiksi X-Men ja Taken -elokuvissa. Nyt 48-vuotias julkkisneito on säikähtänyt pahanpäiväisesti.

Hän oli äskettäin saapunut kotiinsa New Yorkissa, kun huomasi makuuhuoneessaan The Lonely Doll -nimisen lastenkirjan. Kirja ei kuulunut Janssenille, ja hän soitti pikaisesti poliisille, TMZ uutisoi.

Janssenin mukaan kirja ei missään nimessä ole hänen, eikä kenelläkään muulla pitäisi olla asunnon avaimia. Poliisi tutkii tapausta murtona, ja he käyvät läpi asuintalon turvakameroiden nauhoja löytääkseen syyllisen. Asunnon ovessa ei ollut jälkiä murtautumisesta, joten on täysi mysteeri, miten tunkeutuja on päässyt asuntoon.

Famke Janssen muutti kotimaastaan Hollannista Amerikkaan vuonna 1984 ryhtyäkseen malliksi. Hänellä urkenikin ura aluksi televisiosarjojen tähtenä. Nainen nousi maailman tietoisuuteen Bond-tyttönä 007 ja kultainen silmä -elokuvassa, jossa hän näytteli Pierce Brosnanin huomion kohdetta. Hyvin säilynyt neitokainen on valittu useaan otteeseen maailman sadan seksikkäimmän naisen joukkoon.