Kebab-miehen vauhdikas työnäyte – tähän harva kykenee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTubessa suosikeiksi nousevat yleensä sellaiset tallenteet, joissa esiintyy eri ammattikuntien edustajia tanssimassa. Olemme nähneet tanssivia poliiseja, taksikuskeja ja sotilaita, mutta nyt pääosaan nousee kebab-ravintolan kokki.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies touhuilee annosten parissa ensin hillitymmin musiikin tahdissa tanssien, mutta videon puolivaiheilla kappale muuttuu nopeatempoisemmaksi, ja se näkyy myös kokin liikkeissä. Kebab-annoksia valmistava kokki veivaa ruokaa ja kokkausvälineitään vauhdikkaasti samalla, kun taustalla soiva trance kiihdyttää tahtiaan.

Lopulta pikaruokalan kokki heittelee taidokkaasti paistinlastaa ilmaan ja saa annokset asiakkaille valmiiksi. Kerroimme äskettäin kolmesta lontoolaisesta miespoliisista, jotka ryhtyvät yllättäen ja väkijoukon huutojen yllyttämänä tanssimaan villisti. Videon kommenteissa todettiin, että heidänkaltaisiaan rentoja poliiseja tarvittaisiin lisää.