Glamourmalli kääntyy islaminuskoon: ”En halua enää esitellä rintojani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rakkauden takia on tehty yhtä monia henkilökohtaisen elämän täyskäännöksiä kuin uskonnonkin takia. Nyt nämä kaksi motiivia ovat yhdistyneet brittiläisen glamourmalli Carley Wattsin elämässä.

24-vuotias neitokainen esitteli aiemmin muhkeita muotojaan paljastavissa alusvaatekuvissa. Lomamatka muutti kuitenkin Carleyn elämän, sillä hän rakastui huhtikuussa Tunisiassa paikalliseen hengenpelastajaan Mohammed Salahiin. Salamarakkauden ansiosta Watts aikoo muuttaa 25-vuotiaan miehen luokse ja mennä tämän kanssa naimisiin.

Norfolkilainen nainen haluaa jättää glamourmallin työnsä kokonaan ja suunnittelee kääntyvänsä islaminuskoon. Carley muuttaa lokakuussa Alannah-tyttärensä kanssa Tunisiaan Monastirin kaupunkiin, jossa opiskelee kuuden kuukauden ajan uskontoa ja järjestelee pariskunnan häitä.

Ystävät pitävät Wattsin päätöstä ohimenevänä vaiheena. Hän ei aio kuitenkaan pyörtää ajatuksiaan heidän takiaan. Tuleville tunisialaisille appivanhemmille totuutta Carleyn urasta ei kerrota, sillä he eivät uskonnollisina ymmärtäisi ja hyväksyisi asiaa.

– Mohammedin tapaaminen muutti tavan, jolla katson elämääni. En halua enää mennä villinä, esitellä rintojani ja viettää aikaa yökerhoissa. Glamourmallina näyttelin rintamustani, pukeuduin tuhmiin vaatteisiin ja käyttäydyin hullusti. Mohammed on keskittynyt perhe-elämään, kertoi nainen The Sun -lehdelle.