Miley Cyrus rivosta esiintymisestään: ”Halusimme tehdä historiaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ex-Disney-tähti Miley Cyrusista on lyhyen ajan sisällä tullut yksi kohutuimmista julkkiksista. Twerking-kuningattareksikin kutsuttu laulaja-näyttelijä esiintyy tuon tuostakin paljastavissa asuissa, ja viimeksi hän shokeerasi MTV-tapahtumassa roisilla esityksellään.

Kuva: YouTube, FUSE
Kuva: YouTube, FUSE

Miley Cyrus on ollut VMA-gaalan esiintymisestään johtuneesta kohusta melko vaitonainen. Nyt neitokainen on avannut aiheesta sanallista arkkuaan hänestä dokumenttielokuvaa tekevälle MTV-kanavalle. Tähden mukaan esityksellä oli tarkoitus tehdä historiaa, ja toisaalta hän myös uskoo ihmisten ajattelevan asiaa liikaa.

– Minä ja Robin Thicke puhuimme koko ajan, että nyt tulemme tekemään historiaa, Miley Cyrus kertoi MTV-kanavalle.

– Ihmiset keskustelevat esiintymisestäni vieläkin. He ylianalysoivat sitä. Ihmiset ajattelevat sitä enemmän, kuin minä tehdessäni sitä, Miley jatkaa.

Kuva: All Over Press
Kuva: All Over Press

Tähti aiheutti kohun kiehnäämällä MTV VMA-gaalassa vähäpukeisena Robin Thicken kanssa Blurred Lines -kappaleen esityksen aikana. Neitokaisen rivoilun kerrotaan jo tehneen loven hänen ja kihlattu Liam Hemsworthin suhteeseen. Miehen ystävät nimittäin yrittävät saada poikaystävää ottamaan etäisyyttä rohkeaan tähtikaunottareen.