Miami Vice -komistuksen tytär alusvaatekuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Don Johnson tunnetaan parhaiten 1980-luvun hittisarjasta Miami Vice, jossa hän näytteli James ”Sonny” Crockett -roolihahmoa. Nyt hänen tyttärensä Dakota Johnson tekee tuloa Hollywoodin pintapiireihin.

Dakota Johnson valittiin viime viikolla esittämään Fifty Shades of Grey -menestyskirjaan perustuvassa elokuvassa Anastasian roolia. Nyt kaunotar nähdään keikistelemässä alusvaatteisillaan Cymberline-alusvaatemalliston mainoskuvauksissa, joissa hän joutui muun muassa kiipeämään ulos omakotitalon toisen kerroksen ikkunasta.

23-vuotias Dakota Johnson on näyttelijä-malli, joka on parhaillaan kovassa nosteessa Hollywoodissa. Hänen isänsä on näyttelijä Don Johnson ja äitinsä näyttelijätär Melanie Griffith. Johnsonin ensimmäinen merkittävä elokuvarooli nähdään Fifty Shades of Grey -elokuvassa. Lisäksi hän on toiminut mallina Cymberline-alusvaatemerkille.