Tyra Banks näyttävissä kuvissaan: ”Peppuni on PALJON isompi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaiskaunotar ja supermalli Tyra Banks tunnetaan Huippumalli haussa -ohjelman tuottajana, tuomarina ja juontajana. Hän on kerännyt meriittejä lisäksi laulajana ja näyttelijänä. Nyt 39-vuotias supermalli on päätynyt rennon seksikkäisiin lomakuviin.

Tyra makailee niissä muun muassa rannalla ruskeissa bikineissä. Banksin lomakohde on julkkisten suosima Karibia.

– Puhutaanpa asiaa. Minun peppuni on PALJON isompi kuin tämä. Mutta kuvakulma saa sen näyttämään pienemmältä, kirjoitti Banks blogiinsa.

Neitokainen ei ole aina ollut yhtä sinut muotojensa kanssa. Victoria’s Secret -kaunotar oli suosionsa huipulla ollessaan isokokoisin. Hän tajusi lopulta, ettei hänen tarvitse pudottaa painoaan mediaväen takia.