Hämmentävästä Instagram-profiilista hitti – mies todella rakastaa kasvojaan!

Digi · Stara.fi

Alkujaan varta vasten Iphone-älypuhelimia varten kehitellyn Instagram-kuvapalvelun suosio on lisääntynyt viimevuosien aikana räjähdysmäisesti. Tämä on johtunut osittain palvelun laajentumisesta Android ja iOS-puhelimiin sekä internetiin.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kuten esimerkiksi Facebookia, Instagramia käytetään runsaasti niin kutsuttujen selfie-kuvien, eli omakuvien levittämiseen. Nämä ovat suosittuja etenkin nuorten naisten keskuudessa. Benny Winfield Jr. -niminen mies on kuitenkin vienyt omakuvien jakamisen pidemmälle kuin useat teinitytöt voisivat haaveillakaan.

Sivullaan Benny jakaa ainoastaan omia kasvokuviaan, joista useat ovat lähes identtisiä miehen ilmettä myöten. Bennyn MrPimpGoodGame -Instagram-sivu on herättänyt laajaa huomiota internet-käyttäjien keskuudessa. Miehen sivua kuvapalvelussa on hehkutettu esimerkiksi Gawker-sivustolla ”ainoaksi Instagram-tiliksi, jonka tarvitsisi olla olemassa”. Benny on jo saanut myös oman Facebook-fanisivunsa.