Miten ajetaan, kun liikennevalot palavat ilmiliekeissä? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikille ajokortin omistaville ja varmasti myös muillekin suurin osa liikennesäännöistä on tuttuja, ja erityisesti liikennevalojen toiminta kuuluu osata jo lapsena. Vihreän, keltaisen ja punaisen valon sijaan liikennevaloissa nähdään ajoittain jotain muitakin toimintoja.

What driving school doesn't teach you.

Nyt kyse ei ole vilkkuvasta keltaisesta, vaan autoilijan ikuistamasta valokuvasta. Siinä nimittäin nähdään perin kinkkinen tilanne, kun liikennevalot palavat ilmiliekeissä. Verkkokeskusteluissa parhaillaan leviävässä kuvassa oikeasta toiminnasta on esitetty lukemattomia eri vaihtoehtoja, mutta oikea lienee pysähtyä ja soittaa palokunnalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.