49-vuotias mallikaunotar ilman töitä – koska näyttää liian nuorelta!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailma tunnetaan siitä, että eniten siellä riittää töitä nuorille kaunottarille. Monet männävuosien supermallit ovat silti edelleen huipulla, ja nelikymppisissään lehtien kansikuvissa poseeraavat esimerkiksi Kate Moss, Cindy Crawford ja Naomi Campbell.

Nyt eräs brittiläinen malli kärsii varsin erikoisesta ongelmasta. 49-vuotias Carolyn Brennan ei nimittäin saa mallin töitä, koska hän näyttää liian nuorelta. Leicesteriläinen nainen on poseerannut bikini- ja alusvaatemallina 20 vuoden ajan.

Viimeisen 12 kuukauden ajan töitä on kuitenkin ollut yhä vähemmän. Hänelle on sanottu useaan otteeseen, ettei naista palkata mallikeikalle ikäistään nuoremman ulkonäön takia. Brennanin mukaan hän saisi jälleen töitä, jos näyttäisi vanhemmalta.

Kaunotar ei kuitenkaan suostu pukeutumaan säkkimäisiin vaatteisiin näyttääkseen viisikymppiseltä. Carolyn vaikuttaa eräänlaiselta väliinputoajalta, sillä hän ei myöskään saa mallin töitä nuorempien markkinoilta, koska sinne hän on liian vanhan näköinen.

– Ikäni ja ulkonäköni takia olen vankina tilanteessa, jossa en pääse eteepäin. En ole tarpeeksi nuori tai vanha malliksi. Vaikka nainen on yli 40-vuotias, ei se tarkoita sitä, etteikö hän saisi olla seksikäs tai käyttää alusvaatteita. Kaikilla ei ole tällaista vartaloa kuin minulla, mutta monilla naisilla on, kertoi Carolyn Daily Mail -lehdelle.