Snooki sivaltaa laihdutuskriitikkoja: ”Ihmiset ovat idiootteja!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Jersey Shore -realitysarjasta tuttu Snooki on suunnitellut viime ajat häitään. Äskettäin kaunotar tarkasteli miehensä Jionni LaVallen kanssa New Yorkissa potentiaalisia hääpaikkoja.

Snookin laihdutus keräsi jokin aika sitten huimasti mediahuomiota, ja aina jollain riittää tällaisista aiheista myös valitettavaa. Nyt Snooki on tempaissut ja sivaltanut takaisin kriitikkojaan. 22 kiloa karistanut tähtönen on nimittäin sitä mieltä, että ei todellakaan näytä liian laihduttaneelta.

– Ihmiset ovat idiootteja. En näytä laihduttaneelta – näytän terveeltä. Käsivarteni yhä tutisevat, kun heilutan. Olen 144 senttimetriä pitkä, joten minulle 43 kilon paino on normaalia, kertoi Snooki People-lehdelle.

Neitokainen kertoo viettäneensä tunteja kuntosalilla. Hän kieltää näännyttäneensä itseään kurvien vuoksi. Snookin mukaan kuntoilua ei voi lopettaa, sillä muuten kilot tulevat takaisin. Hän viihtyy nykyään selvin päin, sillä keskittyy juhlimisen sijaan äitiyteen.