Tom Cruise etsii uutta vaimoa – kovat kriteerit!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen kiistanalaisimpia ja samalla kiehtovimpia uskonlahkoja on skientologiakirkko, johon kuuluu mittava osa Hollywoodin eliitistä. Eräs tunnetuimmista jäsenistä on Tom Cruise, joka on väitteiden mukaan epäonnistunut kaikissa avioliitoissaan kirkon voimakkaan vaikutuksen takia.

Nyt Tomppa on kuitenkin taas etsimässä itselleen ”vaimomatskua”. Monien yllätykseksi skientologiakirkolla on jäsenilleen tarkoitettu oma deittipalvelu, jolla voidaan taata uskovan pariutuminen oikeauskoisen henkilön kanssa. Cruise on luonnollisesti hakemassa itselleen neljättä vaimoa palvelun avulla.

Arvonsa tietävä mies ei suinkaan tyydy tavalliseen naiseen, vaan hänellä on kovat kriteerit seuraavalle elämänkumppanilleen. Uuden rouva Cruisen on täytynyt olla skientologiakirkon jäsen viisi vuotta, ja hänen täytyy työskennellä viihdemaailmassa. Tomppa arvostaa naisessaan älykkyyttä, ja haluaa noin kolmekymppisen neitokaisen.

– Tom on tarkka kriteereistä, koska hän haluaa välttää huonoa valintaa. Hänen mielestään naisen pitää ymmärtää hänen hektistä elämäntyyliään ja kaikkea, mitä tulee sen mukana, kertoi lähde Grazia-lehdelle.

Tompan on huhuttu tapailleen näyttelijätär Jessica Whitea, mutta miestähden edustaja ampui huhut nopeasti alas. Cruisen aiemmat vaimo ovat niin ikään olleet osa viihdemaailmaa. Kyseiset liitot Mimi Rogersin, Nicole Kidmanin ja Katie Holmesin kanssa eivät kestäneet juurikin skientologiakirkon vuoksi, sillä naiset eivät nielleet sen voimakasta vaikutusta heidän elämäänsä.