Miley Cyrusin kohuvideosta hulvatonta pilaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrusin tuore Wrecking Ball -musiikkivideo julkaistiin taannoin YouTube-palvelussa. Alastomuudella ja rohkealla tyylillään kohua herättänyt musiikkivideo on noussut Youtuben katsotuimmaksi, sillä se keräsi 24 tunnin sisällä julkaisustaan 12,3 miljoonaa katsojaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Mileyn tuore hitti on joutunut parodioinnin kohteeksi. Yhdessä Wrecking Ball -videon kuuluisimmista kohtauksista popkaunotar kiikkuu valtavan teräskuulan päällä ilkosillaan. Frank McDonald -niminen mies julkaisi Vine-sivustolla videon, jossa hän luo kohtauksen uudelleen niin ikään alastomana – tosin tavanomaisessa rengaskeinussa. Myös parodiaversio on noussut nopeasti nettihitiksi.

Miley Cyrus on nopeassa ajassa noussut kiltistä teinitähdestä tuhmaksi popkaunottareksi. Hänen viimeisin esiintymisensä MTV Video Music Awards -tapahtumassa jätti katsojat ihmettelemään, sillä hän oli lavalla lähes alusvaatteisillaan ja kiehnäsi r&b-tähti Robin Thickeä vasten vihjaavaan tyyliin.