Vanessa Hudgens patikoi bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens tuli tunnetuksi Disney-elokuvista, eli High School Musical -leffasarjasta. Tähti nähtiin tänä vuonna Spring Breakers -elokuvassa, joka herätti kohua esimerkiksi runsaan seksin ja huumeiden käytön esittämisen vuoksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

24-vuotias kaunotar on tuttu näky viihdelehtien sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Nyt Vanessa Hudgens on julkaissut Instagram-palvelussa kuvan, jossa hän on patikoimassa Malibussa ruskeat bikinit yllään. Ruskeaverikkö kaunistutti taannoin myös Marie Claire -lehden kansikuvaa.

Vanessa Hudgens on ajat sitten karistanut Disney-tähden puhtoisen imagon. Spring Breakers -elokuvassa neito esitti huumeisiin ja seksiin mieltynyttä teiniä. Uudessa Frozen Ground -pätkässä hänet tullaan näkemään teiniprostituoituna.