Miley Cyrus erosi – mies pokasi heti tämän latinokaunottaren

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vielä jokin aika sitten nuoret rakastavaiset Liam Hemsworth ja Miley Cyrus tunnettiin Hollywoodin lemmenparina, joka suunnitteli yhteiselämää kihlauksen voimin. Sitten popkaunotar Cyrus keksi twerkkaamisen, ja koko suhde kääntyi päälaelleen neitokaisen tempausten ansiosta.

Miley ehti jo poistaa Liamin Twitter-seurattujensa joukosta, mutta vasta nyt parin ero on vahvistettu virallisesti People-lehdelle. Tähtien edustajien mukaan kihlaus on purkautunut ja tästä eteenpäin pari jatkaa omilla teillään. Australialaistähti Liam Hemsworthilla on huhuttu olleen suhde Mad Men -tähti January Jonesin kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Mies kuitenkin iski itselleen viikonlopun aikana uuden kaunottaren Las Vegasista. Meksikolainen näyttelijätär Eisa Gonzales flirttaili tähtikomistuksen kanssa erään yökerhon VIP-puolella. Pari pysytteli toistensa rinnalla illan aikana. Neito vihjaili jo paria päivää aikaisemmin Facebook-sivuillaan olevansa rakastunut henkilöön, joka on toisen ihmisen kanssa.

Eisa Gonzáles nousi kuuluisuuteen latinomaissa tähdittämällä Lola… Once Upon A Time -telenovelaa. Hänestä on sittemmin tullut tähti viidessä espanjalaisessa televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Neito on myös laulajatar ja hän on julkaissut kaksi studioalbumia sekä kaksi telenovelan sound track -levyä.