Miley Cyrus yläosattomissa levyn kannessa – seksikkäämpi vaihtoehto

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohupoppari Miley Curysin Wrecking Ball -musiikkivideo on viime aikoina herättänyt huomiota alastomuutensa takia. 24 tunnin sisällä julkaisustaan video keräsi YouTubessa 12,3 miljoonaa katsojaa ja nousi siis palvelun katsotuimmaksi videoksi.

mileycyrus21092013

Kihlatustaan juuri eronnut Miley suunnittelee shokeeraavansa myös tulevan Bangerz-albumin kansikuvassa. Kannesta on nyt ilmestynyt vaihtoehtoinen ja huomattavasti ronskimpi parodiaversio. Alkuperäiskannessa tähti nähdään kuitenkin vaatteet päällä, kun taas uudessa hän poseeraa ilman paitaa rinnuksiaan käsillään suojaten.

20-vuotias laulajatar päätti vastikään suhteensa näyttelijä Liam Hemsworthiin. Mies ikuistettiin latinokaunotar Eisa Gonzalezin kanssa, joten hänen arvellaan siirtyneen eteenpäin elämässään. Miley sen sijaan vaikuttaa keskittyvän uraansa. Parin lemmen esteeksi arvellaan muun muassa Cyrusin ronskeja esiintymisiä, jotka saivat Hemsworthin huolehtimaan maineestaan.