Tältä Geri Halliwell näyttää nykyisin bikineissä – kilot karisivat tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ginger Spice -nimellä Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan tunnettu laulaja Geri Halliwell on nykyisin timmissä kunnossa, mutta aiemmin hän taisteli pitkään ylipainonsa kanssa ja kokeili lukuisia eri laihdutuskeinoja.

Nyt Geri on lomaillut yhdessä tyttärensä BlueBellin kanssa rannalla. Äiti ja tytär ottivat ilon irti aurinkoisesta päivästä telmimällä niin vedessä kuin rannallakin.

Laulajatähti Geri Halliwell on julkaissut uransa aikana kolme albumia, Schizophonic, Scream If You Wanna Go Faster ja Passion. Neitokainen tapaili aiemmin Henry Beckwithiä, josta kuitenkin erosi miehen biletystaipumusten takia. Halliwell pääsi ylitse suhteesta, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.