Mies lupasi kosia tyttöystäväänsä 300 voileivän jälkeen – tässä tulos

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jotkut naiset ovat suunnitelleet mielessään hääpäiväänsä jo lapsesta saakka. Heillä on selkeä käsitys ja suunnitelma siitä, millainen hääpuku heillä tulee olemaan ja millä värimaailmalla juhlat pidetään. Perinteisesti parisuhteen mies on kuitenkin se, joka loppujen lopuksi kosii naista.

Kuva: 300sandwiches.com/
Kuva: 300sandwiches.com/

Sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Tämä on totta ainakin Stephanie Smith -nimisen naisen kohdalla, sillä hänen poikaystävänsä on sanonut hänelle, että lupaa kosia neitokaista sen jälkeen, kun vaimoke on tehnyt miehelleen 300 voileipää. Ja Stephanie aloitti urakan.

Aiheesta syntyi voileipäblogi, jossa nainen esittelee rakkaalleen loihtimia herkkuleipiä. Nyt naisen 300 voileivän urakka on herättänyt ihailua ja kiinnostusta ympäri maailman. Nainen on tehnyt miehelleen lähes 200 voileipää, joten tulevalla aviomiehellä alkaa olla pikkuhiljaa kiire sormuskaupoille.