Miley Cyrus riisui lehden kanteen – yläosattomissa uima-altaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijä Miley Cyrus nousi aikoinaan tunnetuksi Disney-teinitähtenä, mutta sittemmin neitokainen on ominut huomattavasti rohkeamman ja provokatiivisemman imagon. Tyylinmuutos taisi olla liikaa poikaystävä Liam Hemsworthille, joka lähti toisen kaunottaren matkaan.

mileycyrus25092013a

Kohun herättäminen ja vähissä vaatteissa poseeraaminen eivät siis ole Miley Cyrusille enää mitään uutta. Nyt hän esiintyy musiikkilehti Rolling Stonen kannessa ilkosillaan. Poptähti nojaa kansikuvassa uima-altaan reunalle ainoastaan bling-henkisiin koruihin sonnustautuneena.

Rolling Stone -lehden kanteen päätyminen lienee 20-vuotiaalle tähdelle tärkeä kokemus, sillä tatuoitti sen kunniaksi jalkopohjiinsa Rolling Stone -tekstin. Miley esitteli uusia tatuointejaan Instagram-tilillään.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

20-vuotias laulajatar päätti vastikään suhteensa näyttelijä Liam Hemsworthiin. Mies ikuistettiin latinokaunotar Eisa Gonzalezin kanssa, joten hänen arvellaan siirtyneen eteenpäin elämässään. Miley sen sijaan vaikuttaa keskittyvän uraansa. Parin lemmen esteeksi arvellaan muun muassa Cyrusin ronskeja esiintymisiä, jotka saivat Hemsworthin huolehtimaan maineestaan.