Musta Barbaari vastasi dissaajalleen: ”Olen valmis hyvittämään vastoinkäymisen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän hetken kohutuin uusi hiphop-artisti on Musta Barbaari, jonka hitti Salil eka salil vika nousi yhdessä yössä jättimäiseen suosioon ja radioasemien soittolistojen kärkeen. Mustaihoinen lihaksikas räppäri ei ole kuitenkaan ilmeisesti ollut kaikkien mieleen.

Yleensä artistit jättävät niin sanottujen dissaajien ala-arvoiset kommentit omaan arvoonsa, mutta nyt suosikkiräppäri on päättänyt kommentoida erästä typerimmistä kommenteista henkilökohtaisesti Facebook-fanisivullaan.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Artisti ei vastannut ala-arvoiseen viestiin Facebookissa samalla mitalla, vaan tyynen tyylikkäästi.

Rakkaalle Alex XXXXXXXXXille!

En tiedä miks susta on tullut niin vihanen ja miks leimaat mut daijuks ja urpoks. En tunne sua tai en ainakaan muista tuntevani. Oot yhdessä kaveris kanssa tullu ”trollaamaan” päivityksiäni jo muutamaan otteeseen ja teette tätä vielä oikeilla profiileilla.

Voiko olla niin, että epähuomiossani jollain keikalla en ottanut kuvaa kanssasi, tai vaihtanut paria sanaa? Jos on näin, niin olen syvästi pahoillani ja olen valmis hyvittämään vastoinkäymisen vaikka tarjoamalla aterian keskustassa.

Hienoa että huomasit barbaarin ”chicken legsit”. 4 vuotta sitten jalkapalloreeneissä sain polvivaurion, joka vaikuttaa tähänkin päivään asti. Noin vuosi sitten polvi parani sen verran, että pystyn jalkoja treenaamaan ja niin olen tehnytkin. Tämän syyn takia sarja, jossa tulen kilpailemaan on miesten atleettinen fysiikka, eli ”sortsisarja”. Kun saan massaa enemmän alakroppaan, niin vaihtuu myös kilpailusarja.

Jokatapauksessa tarkoitus on saada sun käsityksen Mustasta Barbaarista muuttumaan ja tästä syystä voisin tulla spottaamaan sua vaikka salilla jossa treenaat, lisäksi tarjoan treenin jälkeen palkkarit ja banaanit.

Vai halusitko kenties vain huomiota somessa? Jos asia on näin, niin onnistuit siinä ja taputukset sulle siitä.

Sovitaan ystäväiseni kommenteissa tapaamisen aika ja paikka, jotta voidaan ystävystyä kunnolla!

Mustan Barbaarin vastaus on levinnyt nopeasti verkossa ja se on kerännyt tähän mennessä jo yli 5.500 tykkäystä ja sadoittain kommentteja sekä faneilta että myös muilta artisteilta.