Miley Cyrus huutokauppaa kameransa – tarjottu jo yli 10.000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijä Miley Cyrus on kuluneen vuoden aikana noussut yhdeksi tämän hetken seuratuimmista amerikkalaisjulkkiksista. Syynä ovat esimerkiksi hänen rohkea esiintymistyylinsä, kohutut musiikkivideot ja taannoinen ero poikaystävä Liam Hemsworthista.

Julkkisten poisheittämä omaisuus on haluttua tavaraa vannoutuneimpien fanien kanssa. Nyt Miley Cyrus kaupittelee Ebay-nettihuutokaupassa Nikon N80 -filmikameraansa, josta tarjotut summat ovat jo nousseet jo lähes 15.000 dollariin, eli yli 10.000 euroon. Tähden kameralle asettama lähtöhinta oli vaivaiset 20 dollaria, eli hieman alle 15 euroa.

Kameran kovaan kysyntään saattaa vaikuttaa se, että Miley mainosti myymäänsä tuotetta hetkellisesti Twitter-viestissä. Hän poisti viestin vain muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta kamera ehti E! Online -verkkosivuston mukaan saada tuossa ajassa jo runsaasti tarjouksia. Kameran hinta saattaa nousta vielä runsaasti, sillä huutokauppa sulkeutuu vasta 2. lokakuuta.

20-vuotias laulajatar päätti vastikään suhteensa näyttelijä Liam Hemsworthiin. Mies ikuistettiin latinokaunotar Eisa Gonzalezin kanssa, joten hänen arvellaan siirtyneen eteenpäin elämässään. Miley sen sijaan vaikuttaa keskittyvän uraansa. Parin lemmen esteeksi arvellaan muun muassa Cyrusin ronskeja esiintymisiä, jotka saivat Hemsworthin huolehtimaan maineestaan.