Maailman lyhyin nainen tahtoo Hollywoodiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman lyhyimmän naisen titteli on nykyään intialaisella 19-vuotiaalla Jyoti Amgella, joka kruunattiin virallisesti maailman lyhyimmäksi naiseksi hänen 18-vuotissyntymäpäivänään. Nyt Guinnessin ennätystenkirjaan päässyt neitokainen on vieraillut New Yorkissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Maailman lyhyin nainen vieraili elämänsä ensimmäistä kertaa New Yorkissa. Haastattelussa nainen kertoi haaveilevansa Hollywood-tähden urasta. Intian Nagpurin kaupungissa asuva Jyoti Amge on vain 62,8 senttiä pitkä, eli seitsemän senttiä lyhyempi kuin ennätyksen edellinen haltija, amerikkalainen Bridgette Jordan.

Nainen vieraili kaupungissa markkinoimassa uusinta Guinnessin ennätystenkirjaa. Hän poseeraa tämän vuoden versiossa yhdessä maailman lyhyimmän miehen, eli Chandra Bahadur Dangin kanssa. Vuoden 2014 kirjassa tulee olemaan hänen kuvansa 1:1 suhteessa.