Musta Barbaari naisihanteestaan: ”Booty on hyvä olla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Musta Barbaari niittää parhaillaan menestystä discojen ja radioiden lisäksi myös Suomen virallisella singlelistalla, jossa hänen hittinsä komeilee parhaillaan kakkosena heti Cheekin jälkeen.

Staran haastattelussa Musta Barbaari kertoi kuulumisiaan ja paljasti muun muassa naisihanteensa. Stereotypioista ja ennakkoluuloista räppäävällä tähtilupauksella on nimittäin selvät sävelet elämänsä naisen suhteen.

– Ei tarvitse olla mikään kuntointoilija, mutta kyllähän fysiikassa on aina tietty vetovoimaa. Booty on hyvä olla. Junk in the trunk. Rasvaa pitää olla oikeissa paikoissa, ei saa olla hirveän laiha. Pitää osata syödä kunnolla, kertoi räppäri.

– Kana pitää myös kypsentää oikein. Sen lihan pitää irrota luusta, kun sä imaiset kananpalan suuhun. Sun ei tarvitse kuin tunkea liha suuhun, ja vetää pelkkä luu ulos.

Onko kana siis Barbaarille afrodisiakki – sensuaalisten himojen herättäjä?

– On. Se on just sellainen. Sä teet kyllä tästä niin sun näkösen haastattelun. Sä sanot sen, mitä mä en itse uskalla sanoa. Mä ajattelen just noin, rap-tulokas repeili salaattiannokseensa.

– Sä sanoit sen niin kuin se on. Mä osaan itsekin kokata, mutta en halua kokata itse. Mä voin tuoda rahaa himaan, mutta samalla kun teen sen, haluan et siellä on valmiiksi katettu pöytä. Kana on siinä valmiina edessä ja vaikka pieni hierontatuokio ennen ruokailua – eiku sittenkin jälkeen… Siinä olisi vaimomatskua!