Miley Cyrusin härski show olikin mainostemppu?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohulaulajatar Miley Cyrus erosi juuri kihlatustaan Liam Hemsworthista. Australialainen komistus ei kestänyt tähden rohkeaa käytöstä, joka on herättänyt voimakasta myötähäpeää suuressa yleisössä.

MTV:n VMA-gaalassa Miley shokeerasi yleisöä esiintymällä lavalla rohkeasti Robin Thicken Blurred Lines -kappaleen aikana. Vähäpukeinen tähti muun muassa työnsi peppuaan r&b-tähteä vasten. Nyt Cyrus on vihjannut uudessa MTV-dokumentissa kaiken ronskiuden olleen tarkasti suunniteltua.

Miley: The Movement -dokumentissa entinen Hannah Montana -tähti kertoi siitä, miten hän on lähtenyt muokkaamaan tähtikuvaansa itsenäisesti. Hän kuvasi MTV VMA -esitystään strategiseksi kuumaksi sotkuksi ja vihjasi tienneensä tilanteessa, mitä teki.

– Minä synnyin tullakseni ihmiseksi, joka olen juuri nyt… Olen urallani juuri siinä pisteessä, jossa haluan olla. Minulla on vapaus tehdä mitä haluan, koska uudistan itseni artistina. Sinun täytyy antaa ihmisille puheenaihetta, ja voit samantien antaa aihetta kahdeksi viikoksi etkä kahdeksi sekunniksi, kommentoi Miley videolla Daily Mail -sivuston mukaan.

Cyrusin uudella Bangerz-albumilla kuullaan monia vierailevia artisteja, kuten Britney Spears, Nelly, Future, Big Sean ja French Montana. Hän on julkaissut aiemmin neljä albumia.