Liam Hemsworth juhli eroa: Jättilasku baari-illasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viihdemaailman suurimmista viimeaikaisista puheenaiheista on ollut Miley Cyrusin ja näyttelijä Liam Hemsworthin ero. Liam pokasi uuden itselleen uuden latinonaisen ja muutti taannoin loputkin tavaransa ulos Mileyn ja hänen yhteisestä kodista.

Liam Hemsworth on juhlistanut taannoista eroaan varsin kosteissa merkeissä. E! News -verkkosivuston mukaan Nälkäpelit-tähti vietti viime sunnuntain newyorkilaisessa urheilubaarissa itseään 17 vuotta vanhemman näyttelijän, James Marsdenin, kanssa. Hemsworthin kerrotaan tuhlanneen baarissa näyttävät 3.800 dollaria, eli noin 2.800 euroa olueen, siideriin, tequilaan ja ruokaan.

Liam Hemsworthin kerrotaan pokanneen itselleen uuden nuoren kaunottaren, sillä hänet nähtiin läheisissä tunnelmissa meksikolaisen näyttelijätär Eisa Gonzalesin kanssa. 23-vuotias Eisa Gonzales nousi kuuluisuuteen latinomaissa tähdittämällä Lola… Once Upon A Time -telenovelaa. Hänestä on sittemmin tullut tähti viidessä espanjalaisessa televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa.