3 900 000 euroa ylimääräistä? Tälläinen linna löytyy Oikotieltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen asuntomarkkivat ovat parhaillaan todella huonossa jamassa, ainakin jos mittarina pidetään yli 400.000 euron arvoisia ja sitä kalliimpia asuntoja ja kiinteistöjä. Myyntiajat ovat nälkävuoden pituisia ja kauppa käy harvakseltaan.

Kuva: Oikotie.fi / asunnot
Kuva: Oikotie.fi / asunnot

Joskus kalliimmassa hintaluokassa tulee kuitenkin myyntiin todellisia helmiä. Eräs sellainen on parhaillaan Savonlinnan Lehtiniemen alueella myytävä Rauhalinna, jonka pyyntihinta on Oikotie-palvelussa peräti 3,9 miljoonaa euroa. Katso kaikki kuvat kohteesta tästä.

Hintaan kuuluu upean linnamaisen päärakennuksen lisäksi myös peräti 47,23 hehtaarin kokoinen tontti ja esimerkiksi rantasauna. Asuinpinta-alaa linnassa on 390 neliötä ja kokonaispinta-alaa 450 neliötä. Pitsilinnan rakennutti vuosina 1897 – 1900 Venäjän armeijassa palvellut kenraali Weckman.