Miley Cyrus pilkkasi mielisairaudesta – Twitter-sota alkoi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrus sai vastikään ysäripoppari Sinead O’Connorilta avoimen kirjeen Twitter-palvelussa, jossa nainen varoitteli kukkahattutätimäisesti nuorta neitokaista musiikkibisneksen vaaroista. Cyrus reagoi asiaan tavalla, joka lopulta kulminoi tilanteen julkiseksi riidaksi.

Sinead huolehti aiemmin siitä, että Mileyn paljastelu tekee hänestä lopulta musiikkialan prostituoidun. Parikymppinen tähti vastasi vertaamalla Twitter-blogissaan mielisairaudesta kärsinyttä O’Connoria Hollywoodin nykyiseen ykkössekoilijaan Amanda Bynesiin.

– Ennen Amanda Bynesiä…oli… kirjoitti Cyrus blogiinsa.

– Sinead. Minulla ei ole aikaa kirjoittaa sinulle avointa kirjettä, koska juonnan ja esiinnyn Saturday Night Live -ohjelmassa tällä viikolla. Jos haluat tavata ja puhua, kerro siitä seuraavassa kirjeessäsi, vastasi neitokainen vielä vanhemmalle tähdelle.

Cyrus lisäili tiliinsä Sineadin aiemmin kirjoittamia twiittejä, joissa tähti haki pari vuotta sitten apua ongelmiinsa sekavilla päivityksillä. Sinead O’Connor uhkasi häntä tämän jälkeen syytteellä. Twiitit löytyvät edelleen Mileyn tililtä.

O’Connor tylytti poptähteä toisessa avoimessa kirjeessään vastuuttomaksi ja typeräksi, koska hän kaikkien edesottamuksiensa lisäksi pilkkaa ihmisiä, jotka yrittävät selvitä mielenterveysongelmista, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Cyrus otti Wrecking Ball -musiikkivideolleen vaikutteita Sinead O’Connorin Nothing Compares 2 U -musiikkivideolta. Kyseisellä videolla neitokainen nähdään ilkosillaan vihjaavien eleiden kanssa. Tuolloin 46-vuotias poppari reagoi asiaan kannustuksella. Hänen mukaansa Mileyn levyt ovat niin hyviä, ettei tämän tarvitse yrittää karistaa Hannah Montanan viittaa harteiltaan typerillä tempauksilla ja ronskilla käytöksellä.