Krokotiili piileskeli miehen sängyn alla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapsien ikuinen pelko lienee mörkö sängyn alla. Aikuisten tehtävä on tällaisessa tapauksessa ennen nukkumaanmenoa kurkistaa sängyn alle ja todeta, ettei siellä ole mitään. Mutta entä jos onkin? Nyt eräs mies yllättyi Zimbabwessa, kun hänen sänkynsä alta löytyi krokotiili.

Yli parimetrinen peto oli lepuutellut oloaan pedin alapuolella kaikessa hiljaisuudessa Guy Whittallin nukkuessa sängyssä. Kahdeksan tunnin unien jälkeen 40-vuotias mies teki normaaliin tapaan aamutoimensa ja lähti asioilleen.

Järkyttävän löydön teki Whittallin sisäkkö, joka kirkui kauhuissaan nähdessään suurikokoisen eläimen. Eläin vietiin pois Humani Lodge -mökistä ja vapautettiin luontoon.

– Krokotiilit osaavat pysytellä hiljaa. Luulen, että jokainen Humanissa katsoo nyt sänkynsä alle, kommentoi Guy Whittall Daily Mirror -lehdelle.