Miley Cyrusin pepputempauksesta tehtiin fanituote

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohulaulajatar Miley Cyrus menetti juuri kihlattunsa, ja monet uskovat sen olleen nuoren tähden liian rajujen esiintymisten syytä. Vaatteet eivät tunnu pysyvän Cyrusin yllä oikein millään, sillä paljastuskuvia tulee viikko toisensa perään.

Kuva: YouTube, FUSE
Kuva: YouTube, FUSE

Parhaillaan Miley on rajussa sanasodassa poptähti Sinead O’Connorin kanssa. Samaan aikaan Elton John kertoi odottavansa Cyrusin täydellistä romahtamista. Tuorein kohu sai alkunsa, kun Miley shokeerasi yleisöä MTV VMA-gaalassa esiintymällä lavalla rohkeasti Robin Thicken Blurred Lines -kappaleen aikana.

Vähäpukeinen tähti työnsi peppuaan r&b-tähteä vasten. Nyt tästä esiintymisestä on tehty koriste-esineitä, joissa Miley keikuttaa takapuoltaan. Tämä HeroBuilder-yrityksen suunnittelema Bobble Butt -niminen koriste-esine maksaa 29,99 dollaria.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Miley: The Movement -dokumentissa entinen Hannah Montana -tähti kertoi siitä, miten hän on lähtenyt muokkaamaan tähtikuvaansa itsenäisesti. Cyrusin uudella Bangerz-albumilla kuullaan monia vierailevia artisteja, kuten Britney Spears, Nelly, Future, Big Sean ja French Montana. Hän on julkaissut aiemmin neljä albumia.