Nicole Scherzinger murtui erosta: ”En ole robotti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tyttöbändi Pussycat Dollsin riveistä maailmanmaineeseen noussut Nicole Scherzinger on ollut otsikoissa eronsa takia. Eroaminen ei ole koskaan helppoa, ja kaunotar on murtunut siitä, ettei yhteisymmärrystä syntynyt F1-kuski Lewis Hamiltonin kanssa.

Viime aikoina Britannian X Factor -ohjelmaa tuomaroinut Nicole Scherzinger on nyt myöntänyt tunteiden olevan pinnassa vaikean eron takia. Hänen parisuhteensa päättyi lopullisesti heinäkuussa.

– Ollut rankka vuosi. Henkilökohtaisella tasolla se on ollut vaikeaa. En ole robotti ja pitele sydäntäni piilossa. Haluan kuitenkin lopulta olla ammattilainen ja ajatella kilpailijoita, enkä itseäni, kertoi Nicole Daily Mail -lehdelle.

– Musiikki on osa elämääni ja koskettaa minua. Olen ollut tunteellisempi koelaulujen aikaan tänä vuonna, koska olen käynyt itse sisäisesti läpi tiettyjä asioita.

Nicole Scherzinger ja F1-kuski Lewis Hamilton ovat olleet on-off-suhteessa vuosien ajan. Pari eroaa säännöllisesti palatakseen taas yhteen. Vielä ei tiedetä, jatkuuko repivä rakkaustarina myöhemmin. Heillä on ollut ongelmana muun muassa yhteisen ajan puute ja työt eri mantereilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat