Mies, älä tee näitä seksimokia: ”Harmittavan yleisiä”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suurin osa naisista on joskus tutustunut mieheen, joka leuhkii rakastelutaidoillaan herkeämättä, mutta varsinaisen aktin koittaessa villin orin kuoren alta saattaakin paljastua arka rusakko. Nyt on listattu ärsyttävimmät asiat, joita miehen tulee välttää sängyssä.

Harmittavan yleisiä seksimokia listannut Elite Daily -julkaisu paljastaa, että vain harva nainen tykkää oikeasti siitä, että heidän päätään painetaan takaraivosta silloin, kun he antavat miehelle suuseksiä. Ylenpalttinen kontrolloiminen on muutenkin monen mielestä kiusallista, mutta erityisesti suuseksin aikana nainen haluaa hallita tilannetta ja miehen tulee tyytyä osaansa.

Samaan kastiin menee myös se peliliike, että mies läsähtää lähetyssaarnaaja-asennossa naisen päälle koko painollaan. Toisen iho tuntuu varmasti ihanalta omaa ihoa vasten, mutta tukehtumisen tunne on yleensä vain harvojen naisten mielestä kiihottavaa. Miesten ei tule myöskään unohtaa esileikkiä. Toisinaan nainen saattaa syttyä vain sormia napsauttamalla, mutta koska naiset eivät ole maailman yksinkertaisimpia kapistuksia, vaaditaan heidän starttaamiseenkin yleensä hieman enemmän.

Todellinen turn-off saattaa olla myös se, että mies tervehtii naista jurosti sanomalla pelkästään ”hei”, kun hän voisi sen sijaan sanoa: ”Hei rakas, näytätpä kauniilta tänään! Miten päiväsi on mennyt?”. Kotiin tullessa sanottu kohteliaisuus voi pelastaa huonon päivän ja saada naisen virittyneeseen mielentilaan.

Entäpä sänkytouhuissa tapahtuva järjetön työntely? Vaikka osa miehistä luulee, että nopeus on valttia, ei kanimainen pikarakastelu tyydytä naista. Neitokaiset suosivat yleensä hitaita ja voimakkaita työntöjä, jotka voivat kliimaksin lähentyessä kiihtyä nopeatempoisemmaksi.

Osa naisista rakastaa siisteyttä ja enemmän myös sitä, että laukeamisen hetkellä mies on ystävällinen ja välttää lakanoille roiskimista. Etenkin vastapestyjen lakanoiden päälle laukeaminen saattaa saada naisen huonotuuliseksi, eikä seksiä heru ennen kuin lakanat ovat menossa muutenkin vaihtoon.