Nainen, näistä merkeistä huomaat miehen ihastuneen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suhteen kutkuttavin tunne lienee se, kun on ihastunut, mutta ei välttämättä tiedä toisen osapuolen tunteita. Koska sitten voi päätellä, että mies tahtoo suhteelta enemmän kuin pelkkää ystävyyttä? The Stir -verkkosivusto listasi takuuvarmat merkit miehen ihastumisesta.

Rakkaussuhteen kulmakivenä voidaan pitää keskinäistä ymmärtämistä ja sitä, että osapuolet tulevat hyvin toimeen keskenään. Kun mies sanoo naiselle, että neitokainen todella ymmärtää häntä, voidaan tätä pitää positiivisena signaalina. Myös se, että mies kehuu naisen vaatteita tai sitä, kuinka kauniilta hän näytti edellisenä päivänä, voivat merkitä suhteen etenemistä seuraavalle tasolle.

”Joku toinen nainen olisi varmasti suuttunut tuosta”, on lause, jonka mies kertoo vain arvostamalleen ihmiselle. Tällä hän tarkoittaa sitä, että neitokainen ansaitsee hänen ihailunsa. Suoraan omaan tyttöystävään vertaaminen ja vierasta naista paremmaksi kehuminen ovat jo erittäin selkeitä merkkejä kaverisuhteen muuttumisesta.

Jos mies tuijottaa naista lumoavasti, kertoo se hänen haaveilevan syvällisemmästä suhteesta. Kaverisuhteesta seuraavalle askelmalle tahtova mies juttelee myös sujuvasti naisen kaikista ärsyttävimmän kaverin kanssa vain siksi, että tekisi vaikutuksen ihastukseensa. Kiinnostunut mies on myös aidosti huolissaan naisen hyvinvoinnista, ja kun nainen kertoo huolensa, saattaa rakastunut herra myös kuunnella naisen murheita pitkään ja hartaasti.

Sanotaan, että rakkaudesta se hevonenkin potkii, ja tämä lause on totta. Mikäli miespuolinen kaveri kiusoittelee naista, voidaan se tulkita ihastumiseksi. Sama pätee myös siihen, jos uros on aina väittelemässä yhden ja saman neitokaisen kanssa – näin hän saa huomiota enemmän.